Преди няколко минутки добре си покарахме със сребриста 166-ца по малките улички зад Шел-а на бул. България. За жалост, при включването на Г. Делчев в района на Красно село загубих колегата от поглед и не успях да го поздравя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес на Нишава пред Дорис Тенеди около 17:45 часа 155-ца с номер от ИталФеста 134 (ако не греша) и много клубни стикери!Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Снощи, около 22 пазарувах дреболии в Т маркет зад Шел на България. Като излязох установих, че в магазина съм имала за компания видача на сребриста 147-ца.
Колега, греяна ракия или греяно винце помагат много срещу последиците от отворените прозорци на нашите стрелиВ съседния раздел тренираме всяка вечер
Comment
-
в Пазарджик онзи ден яко алфи,166 сребристи и какви ли не,жълто GTV дето е спайдер с покрив също.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеВ събота на платения на Връждебна 777
Comment
-
днес към 21,30 на Костенски Водопад Гоце Делчев карам си аз и имаше куки и некъв с 145 ца червена СА 0272 се лепна за мене на 1 метър ми кара от бронята не му виждах и фаровете толко беше близко мислех че е голф некой куките ли го стресираха не знам,или па требваше да набия спирачки да види що се спазва дистанция знам ли и аз,после се изреза такъв спортно да е пръв и сам на червения сфетофар да си седи,видел съм те колега браво че те пофалим у темата.
Comment
-
Снощи на Макдоналдс НДК тъмно сива 166 към десет и половина,Кайо брат,това твойто цървеното кво се кипреше на паркинга на Икея в сряда ?
--- Имаш ли течност за чистачки?
--- Ще има сажди...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеСнощи на Макдоналдс НДК тъмно сива 166 към десет и половина,Кайо брат,това твойто цървеното кво се кипреше на паркинга на Икея в сряда ?
--- Имаш ли течност за чистачки?
--- Ще има сажди...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Преди час (21:10) червено GTA точише бира в Двете ХалбиИзбери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеПреди час (21:10) червено GTA точише бира в Двете Халби...... знаем го тоя.
)))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение...... знаем го тоя.
)))
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеШо не се обади бе тупан ???Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment